Tweets


Delen


Diensten


Met veel plezier werk ik al jaren in de Makelaardij. Hierin kan ik de vertaling maken van mensen/wensen om zo tot een goede match te komen tussen verkopers en kopers. Mede door mijn empathisch vermogen gaat dat in goede harmonie en op een ontspannen manier met respect voor elkaar.

Ik heb een grote algemene kennis over uiteenlopende onderwerpen, een brede interesse en sta open voor de mening van anderen. Uit ervaring weet ik, dat ik mijn kennis goed over kan brengen op anderen. Gedurende de hele week ben ik bereikbaar via de email en telefonisch, uiteraard ook 's avonds en/of zaterdags beschikbaar. Ik ben u graag van dienst!

Uw huis verkopen ... Marian Peters Makelaardij doet het anders!

Als verkopend makelaar kijk ik in eerste instantie met de ogen van de aspirant koper. Ik geef advies hoe u dit het beste kunt bereiken waarbij -indien wenselijk- een woningstyliste ingeschakeld kan worden. De eerste indruk moet immers de beste zijn. De koper van uw huis zal, voordat hij tot koop overgaat, alles van uw huis willen weten. Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis! Uw woning wordt voor de verkoop bouwkundig gekeurd en er wordt een uitgebreide informatiebrochure van uw huis gemaakt. Hierin staat alle informatie die een koper nodig heeft om tot een koop beslissing te kunnen komen. Alles is er op gericht om er voor te zorgen dat u de hoogst realiseerbare prijs voor uw huis krijgt!

De maximaal haalbare prijs voor uw woning, achteraf niet geconfronteerd worden met verborgen gebreken of andere onverwachte situaties, goede informatie en een prettige samenwerking is het uiteindelijke doel!

Een huis kopen ... Marian Peters Makelaardij doet het anders!

Een huis kopen is een stukje geluk kopen. Daarom: zorgeloos kopen om daarna gelukkig te wonen!

In een markt waar zo veel te koop staat zijn, ben ik uw persoonlijke adviseur die u begeleidt bij het vinden van het juiste huis. Een huis is namelijk veel meer dan een hoop stenen.

Wat te denken van een prettige woonomgeving en niet te vergeten de sfeer, die van een huis uw "thuis" maakt.

Bij het kopen van een huis spelen emoties een niet te onderschatten rol. Soms zelfs zodanig dat u als koper de zakelijke aspecten uit het oog verliest. Marian Peters Makelaardij wordt uw persoonlijke makelaar en werkt voor u. Ik adviseer u dan ook niet alleen op bouwkundig en juridisch vlak maar, eigenlijk het belangrijkste, kijk ook of dit huis echt past bij u en uw woonwensen. Het kopen van een huis is een gezonde mix van emotie en verstand!